spagna136 | Jan Yousagoon | DIGICare

Drie Euro Truck Simulator 2-mods voor echte kilometervreters

Drie Euro Truck Simulator 2-mods voor echte kilometervreters

Rijd je graag met je virtuele truck over de Europese wegen? Dan heb je ‘s werelds populairste vrachtwagensimulator Euro Truck Simulator 2 vast wel eens gespeeld. Eén van de leukste aspecten van Euro Truck Simulator 2 is de vrijwel oneindige hoeveelheid mods die voor het spel verschijnen. We stellen drie spiksplinternieuwe mods aan je voor.

Euro Truck Simulator 2: Mega Tuning Mod

Met de Mega Tuning Mod pimp je je vrachtenwagen tot in het kleinste detail. Andere achteruitkijkspiegels? Geen probleem. Of wil je misschien grote lampen op het dak van je truck? Je regelt het allemaal met de Mega Tuning Mod.

Euro Truck Simulator 2: Mercedes-Benz Ultimate Mod

Ben je fan van de chique vrachtwagens van Mercedes-Benz? Wij geven je geen ongelijk! Met de Mercedes-Benz Ultimate Mod haal je alles uit je favoriete Duitse vrachtwagens. Je tuned de Mercedes-Benz-trucks met allerlei extra opties.

Euro Truck Simulator 2: Romania Map Add-on

Het Europese wegennet van Euro Truck Simulator 2 blijft zich uitbreiden! De echte truck-fanaten maken ook de Roemeense wegen onveilig. Met de Romania Map Add-on rijd je door het prachtige Karpaten-gebergte en bezoek je steden als Boekarest en Brasov.


Ken je Euro Truck Simulator: Going East al? Hier zie je de mooie Poolse stad Krakau.

Ben je geïnteresseerd in andere mods voor Euro Truck Simulator 2? Kijk dan eens naar onze volledige lijst met mods.

Lees ook:

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden